κρεβάτι σε δωμάτιο ξενοδοχείου
Μοναδικές Προσφορές

Επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές μας. Απολαύστε τις διακοπές σας στην όμορφη Κέρκυρα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και αναζωογονηθείτε.

κρεβάτι σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Τελευταίας Στιγμής

Η έκπτωση ισχύει για κρατήσεις που γίνονται μέχρι δύο ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης. Αυτή η προσφορά ισχύει για την περίοδο διαμονής από την 1η Μαΐου έως την 31η Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε κρατήσεις με μια ειδική τιμή για δωμάτια ή υπηρεσίες διαμονής εντός αυτής της περιόδου, αλλά πρέπει να τις κάνετε με δύο ή λιγότερες ημέρες προθεσμία.

διακοπές για ζευγάρια στην Κέρκυρα

Ταξίδι Στο Όνειρο

Στο Olympion Village, κάθε στιγμή είναι μια γιορτή αγάπης, ρομαντισμού και σύνδεσης. Είτε ξεκινάτε το ταξίδι σας μαζί ως νεόνυμφοι είτε για να μνημονεύσετε χρόνια αγαπημένων αναμνήσεων, ο μήνας του μέλιτος ή η επέτειος στο Olympion Village υπόσχονται να είναι μια αξέχαστη εμπειρία που θα αγαπάτε για μια ζωή.

κρεβάτι σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Bonus Έκπτωση

Έχουμε ειδικές εκπτώσεις και προνόμια που ισχύουν μόνο για εκείνους που κάνουν την κράτησή τους μέσω του ιστότοπού μας. Αυτό σημαίνει ότι επωφελείστε από αποκλειστικές προσφορές, ειδικά πακέτα διαμονής και επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα μόνο μέσω της διαδικτυακής μας πλατφόρμας.

κρεβάτι σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Μείνετε 3 Νύχτες

Μη χάσετε την ευκαιρία που σας προσφέρει το Olympion Village με την ελκυστική προσφορά του. Στο Olympion Village σας προσκαλούμε να χαρείτε τη διαμονή σας για 3 συνεχόμενες νύχτες και εμείς σας κάνουμε δώρο άλλη μία διανυκτέρευση χωρίς καμία χρέωση.
Κάντε την κράτηση σας τώρα!