ελληνικές βραδιές Olympion Village Hotel
Ελληνική κουλτούρα

Το πνεύμα του "κεφιού"

ελληνικές βραδιές Olympion Village Hotel

Ζήστε το ελληνικό "κέφι"

Ζήστε ένα μοναδικό ελληνικό βράδυ στο εστιατόριο μας, συνήθως κάθε Τετάρτη βράδυ. Είναι μια ευκαιρία να ζήσετε κάτι διαφορετικό στις διακοπές σας και να πάρετε μια γεύση από την ελληνική κουλτούρα.

Ο εξαιρετικός μπουφές μας προσφέρει μια επιλογή από απολαυστικές και εκλεπτυσμένες επιλογές ελληνικών φαγητών, επιτρέποντας στους επισκέπτες να πάρουν μια γεύση από την αίσθηση της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας. Οι επισκέπτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα ελληνικών κρασιών και κάποια ντόπιας παραγωγής για να συνοδεύσουν το γεύμα τους. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, ένας θίασος ειδικών χορευτών θα σας διασκεδάσει με ένα σύνολο παραδοσιακών ελληνικών και ανατολίτικων χορών.

Η βραδιά συνήθως ολοκληρώνεται με μια από τις πιο δημοφιλείς ελληνικές παραδόσεις, το γνωστό "Σπάσιμο Πιάτων". Οι Έλληνες συνήθως χρησιμοποιούν για να σπάσουν πιάτα για να εκφράσουν το συναίσθημά τους για το κέφι - το πνεύμα της χαράς, του πάθους, του ενθουσιασμού, της ανεβασμένης διάθεσης, του ακατανίκητου συναισθήματος ή της φρενίτιδας.