δραστηριότητες στην Κέρκυρα
Δραστηριότητες

Μοναδικές εμπειρίες

παραλίες της Κέρκυρας

Κολύμπι στις παραλίες

Η Κέρκυρα είναι γνωστή για τις όμορφες παραλίες της. Η πλειοψηφία προσφέρει εγκαταστάσεις ηλιοθεραπείας (ξαπλώστρες και ομπρέλες) και κρυστάλλινα νερά, καθώς και εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ, καφετέριες και χώρους εστίασης. Οι πιο εντυπωσιακές παραλίες είναι οι παραλίες: Αχαράβη, Άγιος Γεώργιος (Βορράς), Άγιος Γεώργιος (Νότια), Άγιος Γόρδιος, Άγιος Σπυρίδων, Άγιος Στέφανος (Βορειοανατολικά), Άγιος Στέφανος (Βορειοδυτικά), Αγνή, Αρίλας, Μπαρμπάτι, Μπενίτσες, Δαμαράς , Έρμονες, Γαρδένος, Γλυφάδα, Ύψος, Καλάμι, Καμινάκι, Κασσιόπη, Κάβος, Κομενό, Κοντόκαλι, Μεσογγή, Μυρτιώτισσα, Μωραΐτικα, Νησάκι, Παλαιοκαστρίτσα, Παραμώνας, Περουλάδες, Ρόδα και Σιδάρι.

γήπεδο γκολφ Κέρκυρα

Golf με θέα

Η Κέρκυρα έχει ένα υπέροχο γήπεδο γκολφ 18 οπών και θεωρείται ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη, με πεύκα, παγίδες άμμου και λίμνες. Οι παίκτες έχουν επίσης υπέροχη θέα στους κυλιόμενους λόφους. Το μάθημα προσφέρεται τόσο σε έμπειρους όσο και σε πρώτους παίκτες, καθιστώντας το μια υπέροχη, χαλαρωτική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

κατάδυση στην Κέρκυρα

Κατάδυση στα καταγάλανα νερά

Η ακτή της Κέρκυρας είναι ιδανική για καταδύσεις, με τους όρμους και τους όρμους, τη θαλάσσια ζωή και τους βραχώδεις σχηματισμούς κάτω από την επιφάνεια. Το καλοκαίρι τα νερά είναι ζεστά και ιδανικά για αυτό το άθλημα. Οι επισκέπτες μπορούν να τραβήξουν υποβρύχιες φωτογραφίες και να κινηματογραφήσουν βίντεο ή καμάκι. Εάν δεν είστε έμπειρος δύτης, η Κέρκυρα διαθέτει πολλές σχολές καταδύσεων όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα καταδύσεων με εκπαιδευμένους επαγγελματίες.

ιππασία δίπλα στη θάλασσα, Κέρκυρα

Ιππασία

Η ιππασία στην Κέρκυρα είναι μια εξαιρετική εμπειρία λόγω της πλούσιας βλάστησης, των στενών μονοπατιών και των παραλιών του νησιού. Είναι πολλές περιοχές στο νησί της Κέρκυρας που σίγουρα αξίζει να τις εξερευνήσετε και μπορείτε να τις προσεγγίσετε μόνο με τα πόδια ή με άλογο. Για περισσότερες πληροφορίες, ρωτήστε σε μία από τις σχολές ιππασίας της Κέρκυρας.

ιστιοπλοΐα στην Κέρκυρα

Ιστιοπλοΐα

Στην περιοχή των Γουβιών, σε μικρή απόσταση από την πόλη της Κέρκυρας, βρίσκεται μια εντυπωσιακή πλήρως εξοπλισμένη και οργανωμένη μαρίνα γιοτ 960 θέσεων. Μαρίνες και αποβάθρες υπάρχουν επίσης σε Μπενίτσες, Ύψο, Κασσιόπη, Λευκίμμη, Παλαιοκαστρίτσα, Πετριτή, Αγνή, Άγιο Στέφανο Σινίων, Άγιο Στέφανο Αυλιωτών και Άγιο Γεώργιο Αρμενάδων. Το yachting και η ιστιοπλοΐα στο Ιόνιο Πέλαγος είναι μια πραγματικά υπέροχη εμπειρία που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε περιοχές που κατά τα άλλα είναι απρόσιτες με οποιοδήποτε άλλο μέσο.

πεζοπορία στην Κέρκυρα

Πεζοπορία-Ορεινή Αναρρίχηση

Η Κέρκυρα είναι γεμάτη από υπέροχη χλωρίδα και πανίδα, προσφέροντας στους πεζοπόρους και τους ορειβάτες το τέλειο περιβάλλον για ατελείωτες ώρες περιπάτου και εξερεύνησης. Μπορείτε να το δοκιμάσετε μόνοι σας, αλλά υπάρχουν και σχολές πεζοπορίας και ορειβασίας που μπορείτε να ενημερωθείτε για καθορισμένα δρομολόγια και εκδρομές με εκπαιδευμένους οδηγούς.

parasailing στην Κέρκυρα

Αλεξίπτωτο στις παραλίες

Το αλεξίπτωτο πλαγιάς και το αλεξίπτωτο έχουν γίνει πρόσφατα δύο από τα πιο δημοφιλή και πιο συναρπαστικά αθλήματα. Πολλές παραλίες και πλαγιές στην Κέρκυρα προσφέρουν αυτού του είδους τις δραστηριότητες. Για περισσότερες πληροφορίες, ρωτήστε την Ομάδα Αλεξίπτωτου πλαγιάς και Αλεξίπτωτου στην παραλία του Αγίου Γόρδιου ή στα περίπτερα θαλάσσιων σπορ στις παραλίες.