τα τελευταία μας νέα
Blog & Νέα

Μη χάσετε τα τελευταία μας νέα!

χειροποίητο ελληνικό γλυκό

Γαστρονομία & τοπικά προϊόντα

Τα παραδοσιακά πιάτα της Κέρκυρας είναι μια απόλαυση για τις γευστικές αισθήσεις. Όταν επισκεφθείτε αυτό το όμορφο νησί, σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε πιάτα όπως η παστιτσάδα, το σοφρίτο και τα μοναδικά κρασιά. Επίσης, μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε την τσιτσιμπύρα, ένας χυμός λεμονιού με φυσικό λεμονέλαιο και τζίντζερ. Αυτά τα πιάτα αντιπροσωπεύουν την πλούσια γαστρονομία του νησιού και θα σας προσφέρουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

παραλίες της Κέρκυρας

Τι να δείτε στην Κέρκυρα!

Η Κέρκυρα, είναι ένας από τους πιο όμορφους και δημοφιλείς ελληνικούς νησιωτικούς προορισμούς. Είναι γνωστή για τις φυσικές ομορφιές της, την ιστορία της και τα παραδοσιακά χωριά της. Ορισμένα αξιοθέατα που πρέπει να επισκεφτεί κανείς στην Κέρκυρα περιλαμβάνουν το Αχίλλειον, το Μουσείο Ελιάς, το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης ή το Λιστόν. Ελάτε να τα ανακαλύψουμε μαζί!

διακοπές για ζευγάρια Κέρκυρα

Πρώτες διακοπές μαζί

Λένε ότι οι πρώτες διακοπές για ένα ζευγάρι μπορούν να ενώσουν ή να χωρίσουν! Θα είστε με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, θα δείτε τον άλλον στις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές του και δεν θα έχετε στιγμή τον προσωπικό σας χώρο. Θα το αντέξετε;Σας παρουσιάζουμε έναν πρακτικό οδηγό για να μην μετατραπούν οι ρομαντικές σας διακοπές σε εφιάλτη!

διακοπές στην Κέρκυρα

Πώς να μην βαριούνται τα παιδιά ταξιδεύοντας;

Σίγουρα έχετε βρεθεί στην δύσκολη θέση να πρέπει να γίνεται «κακιά», φωνάζοντας μέσα σε ένα γεμάτο πλοίο, στο παιδί σας να καθίσει επιτέλους ήσυχο, να πάψει να τρέχει στους διαδρόμους σαν τρελό και να σταματήσει να τσιρίζει από βαρεμάρα! Οργανωθείτε σωστά και πάρτε μαζί σας υλικά ζωγραφικής, μικρά παιχνίδια ή βιβλία.

πλοίο στη θάλασσα

Ταξιδεύοντας με πλοίο

Μάθε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σου όταν ταξιδεύεις με πλοίο για να μην ταλαιπωρηθείς στο λιμάνι κι αυτό το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι στην Ελλάδα το πλοίο είναι το συνηθέστερο μεταφορικό μέσο. Για πολλούς από μας όμως είναι συνώνυμο της ταλαιπωρίας και των προβλημάτων. Γι' αυτό το λόγο πρέπει να γνωρίζουμε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας.

βαλίτσα διακοπών

Χωρέστε τα όλα μέσα σε μία βαλίτσα

Έχετε κλείσει τα πάντα για το επόμενο ταξίδι σας και ήρθε η ώρα να ετοιμάσετε τη βαλίτσα σας. Πόσες φορές έχει χρειαστεί να βγάζετε και να ξανά βάζετε πράγματα μέχρι να μπορέσουν να χωρέσουν όλα; Ή πόσες φορές έχετε γυρίσει από ένα ταξίδι και αναρωτηθήκατε γιατί κουβαλήσατε μαζί σας κάποια πράγματα τα οποία τελικά δε χρησιμοποιήσατε;