διακοπές για ζευγάρια Κέρκυρα
Οι πρώτες διακοπές

Μαζί

διακοπές για ζευγάρια Κέρκυρα

Τιπς για να περάσετε καλά!

1. Οργανώστε ένα δοκιμαστικό ταξίδι
Οργανώστε ένα μικρό ταξίδι σε έναν κοντινός προορισμό, σε ένα ωραίο ξενοδοχείο και με αυτόν τον τρόπο θα πάρετε μια ιδέα του τι σας περιμένει.
2. Χρησιμοποιήστε τα δυνατά σας σημεία για τον προγραμματισμό
Αντί να διαφωνείτε με το ποιος θα κάνει τι, χωρίστε τις αρμοδιότητες σας, ανάλογα με τα δυνατά σημεία του καθένα.
3. Ελέγξτε από πριν ότι ο προορισμός καλύπτει τις ανάγκες και των δυο
Όταν επιλέγετε ένα προορισμό για τις διακοπές σας, είναι σημαντικό να ταιριάζει και στους δύο. Πριν την τελική σας απόφαση κάντε προσεκτική έρευνα και κυρίως, να είστε δίκαιοι. Αν κάποιος από εσάς είναι φανατικός του γκολφ και ο άλλος αγαπά τα αξιοθέατα, τότε μην κλείσετε εβδομάδα διακοπών σε ένα θέρετρο γκολφ. Αν οι διακοπές είναι έκπληξη, σκεφτείτε και τα ενδιαφέροντα του άλλου.
4. Αποφύγετε το πολύ σφιχτό χρονοδιάγραμμα
Αν το πρόγραμμά σας είναι πολύ πιεσμένο, τότε μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε αγγαρεία. Ένας από εσάς μπορεί να έχει hungover και να θέλει να κοιμηθεί λίγο παραπάνω ή την άλλη μέρα να θέλετε να χαλαρώσετε με βόλτες στην πόλη από το να πάτε σε ένα μουσείο. Είναι καλύτερο να υιοθετήσετε ένα ήρεμο πρόγραμμα, παρά ένα άκαμπτο χρονοδιάγραμμα.
5. Συμβιβαστείτε
Δεν πρέπει να υπάρχει αρχηγός στις διακοπές σας, ανεξάρτητα από το ποιος τις προγραμμάτισε. Είστε και οι δυο ίσοι. Κάθε απόφαση να είναι κοινή. Αν είστε ιδιότροποι στο φαγητό δοκιμάστε να γίνετε τολμηροί. Με τον ίδιο τρόπο, αν μισείτε τον αθλητισμό, αλλά τον λατρεύει ο σύντροφος σας, συμφωνήστε να τον κάνετε παρέα σε έναν αγώνα.