Συμβουλές Για Τις Πρώτες Σας Διακοπές Μαζί - Olympion Village

Συμβουλές Για Τις Πρώτες Σας Διακοπές Μαζί

Συμβουλές Για Τις Πρώτες Σας Διακοπές Μαζί

Λένε ότι οι πρώτες διακοπές για ένα ζευγάρι μπορούν να ενώσουν ή να χωρίσουν! Θα είστε με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, θα δείτε τον άλλον στις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές του και δεν θα έχετε στιγμή τον προσωπικό σας χώρο. Θα το αντέξετε;Σας παρουσιάζουμε έναν πρακτικό οδηγό για να μην μετατραπούν οι ρομαντικές σας διακοπές σε εφιάλτη!
1.Οργανώστε ένα δοκιμαστικό ταξίδι
Πριν κάνετε το μεγάλο βήμα των διακοπών για δυο ολόκληρες εβδομάδες γιατί δεν οργανώνετε πρώτα ένα δοκιμαστικό ταξίδι ένα σαββατοκύριακο; Δεν χρειάζεται κάτι τρομερό. Ένας κοντινός προορισμός, ωραίο ξενοδοχείο και με αυτόν τον τρόπο θα πάρετε μια ιδέα του τι σας περιμένει.
2. Χρησιμοποιήστε τα δυνατά σας σημεία για τον προγραμματισμό
Αντί να διαφωνείτε με το ποιος θα κάνει τι, χωρίστε τις αρμοδιότητες σας, ανάλογα με τα δυνατά σημεία του καθένα. Για παράδειγμα, αν είστε καλύτεροι στην οργάνωση, μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις και εάν ο σύντροφος σας έχει έφεση στις γλώσσες αφήστε τον να κάνει τις συνεννοήσεις.
3. Ελέγξτε από πριν ότι ο προορισμός καλύπτει τις ανάγκες και των δυο
Όταν επιλέγετε ένα προορισμό για τις διακοπές σας, είναι σημαντικό να ταιριάζει και στους δύο. Δεν υπάρχει πρόβλημα για το ποιος θα κάνει τις κρατήσεις, αλλά πριν την τελική σας απόφαση κάντε προσεκτική έρευνα και κυρίως, να είστε δίκαιοι. Για παράδειγμα, αν κάποιος από εσάς είναι φανατικός του γκολφ και ο άλλο αγαπά τα αξιοθέατα, τότε μην κλείσετε εβδομάδα διακοπών σε ένα θέρετρο γκολφ. Αν οι διακοπές είναι έκπληξη, σκεφτείτε και τα ενδιαφέροντα του άλλου.
4.Αποφύγετε το πολύ σφιχτό χρονοδιάγραμμα
Αν το πρόγραμμά σας είναι πολύ πιεσμένο, τότε μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε αγγαρεία. Ένας από εσάς μπορεί να έχει hungover και να θέλει να κοιμηθεί λίγο παραπάνω ή την άλλη μέρα να θέλετε να χαλαρώσετε με βόλτες στην πόλη από το να πάτε σε ένα μουσείο. Είναι καλύτερο να υιοθετήσετε ένα ήρεμο πρόγραμμα, παρά ένα άκαμπτο χρονοδιάγραμμα. Αποδεχθείτε τις διαφορές του άλλου και όλα θα πάνε καλά.
5.Συμβιβαστείτε
Δεν πρέπει να υπάρχει αρχηγός στις διακοπές σας, ανεξάρτητα από το ποιος τις προγραμμάτισε. Είστε και οι δυο ίσοι. Ως εκ τούτου, πρέπει κάθε απόφαση να είναι κοινή. Αν είστε ιδιότροποι στο φαγητό δοκιμάστε να γίνετε τολμηροί. Με τον ίδιο τρόπο, αν μισείτε τον αθλητισμό, αλλά τον λατρεύει ο σύντροφος σας, συμφωνήστε να τον κάνετε παρέα σε έναν αγώνα.

Accessibility Toolbar